Sundsgårdens julbasar

2020 är året då allt är annorlunda! Så vår tradition att samla in medel som gör gott via en julbasar på skolan, blir detta år i digital form. För pandemin kommer och går, men Sundsgårdens Julbasar består! Vår tradition sedan 60 år värnar vi om alldeles extra i år. Vi vill göra skillnad! Med din hjälp kan vi göra livet lite drägligare för de kvinnor som tvingats vända sig till Kvinnojouren i Helsingborg. Och för deras barn, som ofta kommer i skymundan. Swisha valfritt belopp till 1234420782 eller betala in på Bankgiro: 534-8412 och du hjälper oss att hjälpa! ❤ Som tack får du gärna ta del av våra julkarameller nedan:

JULPODD
Följ skolans julpodd som länkas härifrån. Den 1-24 december i kalenderformat, med en ny julvärd och en ny betraktelse, varje dag. Lyssna på vår podd!

JULKONSERTER
Njut av skolans musiklinjer. Först ut blir Sundsgårdens luciakör. Den 16/12 kl 18:00 delar vi Julkonsert med kammarmusik och slagverk. Den 17/12 kl 18:00 delar vi vår Julkonsert med jazz. Varsågoda! Våra proffsiga musikelever hälsar God jul genom sina musikaliska och konstnärliga färdigheter.

ELEVERNAS ARBETE
Insamling som sker genom lotteri, försäljning av julgodis, recept, smycken, söta grantomtar, operation dagsverke samt genom försäljning på Instagramkontot: Julbasaronline.

AFASILINJENS JULHÄLSNING
Skolans Afasilinje skickar en julhälsning och passar på att tipsa om höstens filmprojekt genom ett inspelat filmsamtal på Teams. Titta här!

VINTERBAD Brr.. Sundsgårdens badklubb tar sitt årliga Luciadopp till förmån för Kvinnojouren i Helsingborg. Se kallbadet här!

TEATERPREMIÄRER
Teaterlinjen streamar sina premiärer och de länkas härifrån. Den 15 och 16 december är datumen för föreställningarna men kan även ses efteråt. Vi spelar där ni finns! I år blir det digitalt. Följ med på en rolig och spännande resa Under ytan, där allvar och skratt blandas när vi utforskar vem vi egentligen är!

ÅRETS INSAMLADE MEDEL
går oavkortat till Kvinnojouren i Helsingborg.
Varje år misshandlas över 75 000 kvinnor i Sverige. Alla former av övergrepp mot kvinnor och barn är ett brott mot de mänskliga rättigheterna. Vi vill göra skillnad och de pengar som vi samlar in och skänker öronmärks till de kvinnor och barn som bor i Kvinnojourens boende, det kan vara leksaker till lekrummet, julklappar, barnkalas (de har kalas för alla barn som bor hos dem) utflykter med kvinnor och barn vid skollov mm. Vi ser till att pengarna kommer fram! ❤

❤❤ Insamlat belopp: 58,000 Kr


Vill även du vara med att hjälpa?
Swisha till 1234420782 eller betala in på Bankgiro: 534-8412

Publicerad: 2020-11-19

Skriv ut

Dela sida

Nyheter