Sundsgårdens julbasar

2020 är året då allt är annorlunda! Så vår tradition att samla in medel som gör gott via en julbasar på skolan, blir detta år i digital form. För pandemin kommer och går, men Sundsgårdens Julbasar består! Vår tradition sedan 60 år värnar vi om alldeles extra i år. Vi vill göra skillnad! Med din hjälp kan vi göra livet lite drägligare för de kvinnor som tvingats vända sig till Kvinnojouren i Helsingborg. Och för deras barn, som ofta kommer i skymundan. Swisha valfritt belopp till 1234420782 eller betala in på Bankgiro: 534-8412 och du hjälper oss att hjälpa! ❤

JULPODD
Följ skolans julpodd som länkas härifrån mellan den 1-24 december i kalenderformat, med en ny julvärd och en ny betraktelse, varje dag. Lyssna på vår podd här!

JULKONSERTER
Skolans musiklinjer spelar – Länk kommer läggas upp strax innan sändning. Först ut blir skolans luciakör. Stay tuned!

TEATERPREMIÄRER
Teaterlinjerna kommer att streama sina premiärer och de länkas härifrån. Den 15 december är datumet för första föreställningen.

ELEVERNAS ARBETE
Insamling som sker genom lotteri, försäljning av julgodis, recept, smycken, söta grantomtar, operation dagsverke samt genom försäljning på Instagramkontot: Julbasaronline Följ kontot för att se vad för fint som dyker upp där.

ÅRETS INSAMLADE MEDEL
går oavkortat till Kvinnojouren i Helsingborg.
Varje år misshandlas över 75 000 kvinnor i Sverige. Alla former av övergrepp mot kvinnor och barn är ett brott mot de mänskliga rättigheterna. Vi vill göra skillnad och de pengar som vi samlar in och skänker öronmärks till de kvinnor och barn som bor i Kvinnojourens boende, det kan vara leksaker till lekrummet, julklappar, barnkalas (de har kalas för alla barn som bor hos dem) utflykter med kvinnor och barn vid skollov mm. Vi ser till att pengarna kommer fram! ❤

❤❤ Insamlat belopp hittills: 24,200 Kr


Vill även du vara med att hjälpa?
Swisha till 1234420782 eller betala in på Bankgiro: 534-8412

Publicerad: 2020-11-19

Skriv ut

Dela sida