Stickning vid havet

Stickning vid havet

Kursdatum: 10-13 juli


2023-01-12
Obs, kursen är fulltecknad men du kan ändå ansöka och sätts då upp på en reservlista
.


Denna kurs vänder sig till dig som har erfarenhet av stickning. Ta med dina pågående projekt liksom nyfikenhet att starta nya! Kursen inspirerar till nytänkande i färg, form och uttryck. Med hjälp av gruppen och gästföreläsare hoppas kursen ge lust och nya lärdomar. Kanske får du idéer till ett eget mönster? Kursens förhoppning är dessutom goda samtal om textil (och liv!) vid havet.

Kursen tillhandahåller visst material såsom färgpennor och papper. Du tar med egna pågående projekt. Möjlighet att köpa garn och stickningsrelaterade saker finns på den garnmarknad som hålls i anslutning till kursen och som är öppen för allmänheten.

Kursledare: Anna Strömberg Pamp, folkhögskolepedagog med många års erfarenhet av stickning. Vid sidan av arbetet på Sundsgården driver hon företaget Kartfabriken där hon skapar stickmarkörer av kartböcker.

Kostnad: 4 455 kr för kost och logi (endast måltider 2 360 kr).

Garnmarknad 9 juli
I samband med sommarkursen Stickning vid havet, arrangerar Sundsgården en garnmarknad som är öppen för allmänheten.
På marknaden kan du köpa garner från större varumärken samt exklusiva handfärgade garner. Här finns även handarbetstillbehör så som projektväskor, stickor, markörer mm.


Skriv ut

Dela sida

Kontakt

Hanna Karlsson

Skriv ut

Dela sida

Alla våra sommarkurser