Yrkesutbildningar

Yrkesutbildningar

På Sundsgårdens folkhögskola kan du utbilda dig till ett särskilt yrke och få goda chanser till anställning efter fullgjord utbildning.

Vill du jobba med människor har vi tre utbildningar som passar dig. Hos oss kan du läsa till Språk- och lärarassistent, Assistent/Lärarassistent och Vårdbiträde.

Efter utbildningen har du möjlighet att få ett utbildningsbevis.

Yrkesutbildning

IT – som framtidsyrke

En bra bas att bli webbprogrammerare. Efter utbildningen kan du söka vidare till exempelvis School of applied technology för vidareutbildning eller börja ansöka om jobb och traineeships som junior webbprogrammerare….

Läs mer

Ny yrkesutbildning

Privat: Vård & omsorgsprogram

Ny yrkesutbildning som vänder sig till dig som tycker om att arbeta med människor och som vill arbeta inom vård och omsorg. Ger möjlighet till arbete inom sjukvård, hemtjänst, äldreomsorg och handikappomsorg….

Läs mer

1-årig Yrkesutbildning

Assistent / Lärarassistent

Människor med särskilda behov kan behöva lärarassistent, elevassistent eller personlig assistent. Välkomna att söka vår 1-åriga yrkesutbildning som ger goda chanser till anställning….

Läs mer

1-årig Yrkesutbildning

Språk- och lärarassistent

Var med och skapa en hållbar skola för alla! Som språk- och lärarassistent kommer du att jobba med Sveriges nya skola och en framtid för våra barn och ungdomar….

Läs mer