Yrkesutbildningar

Yrkesutbildningar

På Sundsgårdens folkhögskola kan du utbilda dig till ett särskilt yrke och få goda chanser till anställning efter din utbildning. Det är stor efterfrågan på personal inom de yrkesinriktningar vi valt att utbilda inom, för att du lättare ska kunna få ett jobb helt enkelt.

Vill du jobba med människor har vi flera olika utbildningar som kan passa dig. Hos oss kan du läsa till Undersköterska, Vårdbiträde och Lärarassistent. Vill du arbeta med webbprogrammering har vi två olika kurser du kan välja, IT – Front end Developer  eller  IT – Tech for women. Efter utbildningen har du möjlighet att få ett utbildningsbevis.

1-årig Yrkesutbildning

Resurspedagog/Lärarassistent

Resurspedagog/Lärarassistent Vill du arbeta inom skolan som lärarassistent/pedagogisk resurs så är detta utbildningen för dig. Utbildningen till lärarassistent/resurspedagog ger dig…

Läs mer

Yrkesutbildning

IT – Front end Developer

En bra bas att bli webbprogrammerare. Efter utbildningen kan du söka vidare till exempelvis School of applied technology för vidareutbildning eller börja ansöka om jobb och traineeships som junior webbprogrammerare….

Läs mer

Yrkesutbildning

IT – Tech for women

IT – Tech for women Currently women and non-binaries are underrepresented in the IT world. Our aim is to provide…

Läs mer

Yrkesutbildning

IT – Back end Developer 

IT – Back end Developer  The course is for those who have basic knowledge of Front-end programming. Focus is on…

Läs mer

Yrkesutbildning

Undersköterska med inriktning hälsa

En yrkesutbildning som vänder sig till dig som tycker om att arbeta med människor och som vill arbeta inom vård och omsorg. Ger möjlighet till arbete inom sjukvård, hemtjänst, äldreomsorg och handikappomsorg….

Läs mer