Barnkörledarkurs

Barnkörledarkurs

Kursdatum: 9-12 augusti 

Detta är en fortbildningskurs för dig som leder barnkör. Välkommen att hämta ny inspiration, utöka din verktygslåda, låta kreativiteten få utrymme, möta kollegor och ladda dina egna batterier inför hösten.

Under våra dagar tillsammans så kommer mycket att rymmas. Här nämner vi lite av det som bjuds: Nya sånger – Sångteknik för barn – Rytmik – Låtskrivarverkstad – Enkla stämmor – Att skapa kring ett tema – Att skapa tillsammans med barn – Barn och tro – Rytminstrument och barnkör – Temakonsert – Öppen scen – Vid dagens slut – Bad – Vandring – Gemenskap – Erfarenhetsutbyte.

Innehållet är framförallt anpassat till kyrkans barnkörer men passar även dig som arbetar i kulturskolan.

Kursledare: Maria Sandell är körledare, låtskrivare, rytmikpedagog, sångerska och inspiratör. Hon är ledare och grundare av Köräventyret, en musikalisk växtplats för barn. Maria har 35 års erfarenhet av körledning på alla nivåer och anlitas flitigt av barn- och gospelkörledare runt om i landet för kör- och inspirationsdagar. Hon har gett ut sex produktioner (CD samt nothäfte) för Köräventyret och flera andra inspelningar.

Gästlärare:
Jasmin Östlund är sångpedagog och legitimerad musiklärare (Stockholms Musikpedagogiska Institut och Kungliga Musikhögskolan) och har också vidareutbildning i Estill Voice Training. Förutom sångundervisning har hon även erfarenhet inom dans och rytmik, och integrering av röst och rörelse är något som ligger henne varmt om hjärtat. Jasmin har skapat det pedagogiska materialet på Från Lucia till Vintervitt tillsammans med Maria. 

Kostnad: 3 950 kr för kost och logi (2 450 kr exkl logi)


Skriv ut

Dela sida

Kontakt

Catarina Eliasson
Eva-Lotta Ödemark

Skriv ut

Dela sida

Alla våra sommarkurser