Känslosvall

Teater: Känslosvall

Om föreställningen Känslosvall

Följ med på en rolig och spännande resa Under ytan, där allvar och skratt blandas när vi utforskar vem vi egentligen är!

En besättning ledd av Kapten Sven-Ingvar beger sig inkognito ner i sin Ubåt Under ytan för att försöka ta reda på vad det är som pågår. Uppdraget tar en paus på baren Musslan men är Musslan verkligen en bar och vem är egentligen Madame Grisleda!

Det kan vara svårt att få balans i tillvaron, ibland tar känslorna över och ibland är det alldeles tomt och avstängt inom oss. Vi visar en sak på ytan men under ytan bubblar det av känslor och saker vi egentligen vill säga, men av rädsla håller vi tyst och visar upp något annat, en tuff fasad tex.

I den här föreställningen har skådespelarna jobbat med temat under ytan och fått utforska vad som pågår under ytan hos dem, de har skrivit monologer på temat och delar med sig av sina tankar och erfarenheter till publiken.

”Ja, det måste bli en jämnare fördelning, här nere Under ytan kan jag ibland drunkna i alla känslor, och när jag är där uppe, Över ytan, blir jag avstängd och glömmer nästan att jag måste andas”

Tider då föreställningen streamas:

Tisdag 15/12

kl 13.10

kl 19.00

Onsdag 16/12

kl 10.30

kl 13.10

Datum/tid: tisdag 15 december kl. 13:10

Skriv ut

Dela sida

Nyheter