Växtvärk

Växtvärk

Tisdagen den 4 maj kl 10:30 streamar vi föreställningen Växtvärk i samband med seminarierna för generationsmöten för gemenskap. Det är ett samarbetsprojekt mellan Region Skåne, Folkhögskolorna i Skåne och Studieförbunden i samverkan i Skåne. Efter föreställningen kommer skådespelarna från föreställningen och kursföreståndare Pernilla Gustavsson ha ett samtal där de berättar om vad vi gör på teaterlinjerna samt hur vi arbetar fram våra föreställningar.

Växtvärk

– en föreställning om ”kroppslighet”, identitet, att komma ut i livet, att vara människa.

När blir man egentligen vuxen? Är det när du fyllt 18 år? När du betalat din första egna räkning? Skaffat ditt första egna husdjur? Eller är det när du första gången flyttar hemifrån? Blir du först vuxen på riktigt då du får egna barn? Och måste man sluta vara ett barn själv? Ansvarsbiten, lockar den eller skrämmer? Att ta steget ut i vuxenlivet och testa vingarna liksom. När är man redo för det? Är det först när man vet vem man innerst inne är?

I denna föreställning utforskar vi vad det egentligen innebär att bli vuxen. Vad måste man göra eller inte göra. Handlar det om att acceptera sig själv för den man är eller lära sig att bli en annan, en ”vuxen.”

Föreställningen kommer streamas följande tillfälle:

Tisdag 4 maj kl 10:30

Datum/tid: tisdag 4 maj kl. 10:30

Skriv ut

Dela sida

Nyheter