Barnkörledarkurs

Barnkörledarkurs

Kursdatum: 15 – 18 augusti 2023


23-04-11
Obs! Kursen är fulltecknad men vi tar emot reserver.


För tredje året i rad inbjuder vi dig som leder barnkör till en fortbildningskurs. Välkommen att hämta ny inspiration, utöka din verktygslåda, låta kreativiteten få utrymme, möta kollegor och ladda dina egna batterier inför hösten. 

Under våra dagar tillsammans kommer mycket att rymmas. Här nämner vi lite av det som bjuds: Nya sånger – Rytmik – Enkla stämmor- Dans – Barn och tro – Att skapa kring ett tema – Att skapa tillsammans med barn –Sångteknik för barn – Vid dagens slut – Bad – Vandring – Gemenskap – Erfarenhetsutbyte. 

Innehållet är anpassat till dig som arbetar med barnkörer i kyrkan.

Kursledare: Maria Sandell är körledare, låtskrivare, rytmikpedagog, sångerska och inspiratör. Hon är ledare och grundare av Köräventyret, en musikalisk växtplats för barn. Maria har 35 års erfarenhet av körledning på alla nivåer och anlitas flitigt av barn- och gospelkörledare runt om i landet för kör- och inspirationsdagar. Hon har gett ut 8 produktioner (CD samt nothäfte) för Köräventyret och flera andra inspelningar.
Läs mer: www.koraventyret.sewww.sandsoul.se

Gästlärare: Lena Lagerqvist och Sofia Svensson

Lena Lagerqvist är danspedagog och kommer att förmedla kunskap och inspirera oss utifrån temat ”Hur förstärker jag sångerna genom dans?” Lena har lång erfarenhet av dans och dansundervisning både i och utanför kyrkan. Numera arbetar hon främst som danslärare på Halmstads Kulturskola. Lena har skrivit en bok med titeln ”Dansa till Guds ära” och startat föreningen ”Psalto- Kristna Dansgemenskapen i Skandinavien” 
Läs mer på: www.lena.lagerqvist.se 

Sofia Svensson är utbildad socionom och har varit verksam inom EFS och Salt både lokalt, regionalt och nationellt i arbete med barn och unga, samt med internationell mission. Idag arbetar hon på Salt – barn och unga i EFS, med missionsarbetet Barn i alla länder. Hon studerar teologi på Johannelunds teologiska högskola och är bibellärare på Bibelseminariet – Gbg. 

Hon kommer att tala över ämnen som:
Att lära känna tro, hopp och kärlek: barnets tro och existentiella hälsa
Kan Gud gå ner i spagat? Att göra plats för barnets frågor och andliga utveckling

Pris: 4 455 kr för kost och logi (endast måltider 2 360 kr).


Skriv ut

Dela sida

Kontakt

Hanna Karlsson

Skriv ut

Dela sida

Alla våra sommarkurser