Kökschef till Sundsgården hotell & konferens

Kökschef till Sundsgården Hotell & konferens

Sundsgården är beläget i ett naturskönt område med utsikt över Öresund. Vi är en av Sveriges största folkhögskolor och sedan drygt 30 år driver vi även en välrenommerad Hotell- & Konferensanläggning med ett 90-tal hotellrum och 12 konferenssalar. Vi arbetar aktivt med vårt ansvar för en hållbar värld såväl ekonomiskt som socialt och miljömässigt. Varje medarbetare delar Sundsgårdens värdegrund, om alla människors lika värde och jobbar i enlighet med våra ledstjärnor: inkludera, visa tillit, utmana och respektera. 

Verksamheten har expanderat under årets lopp och vi står nu mitt i en nysatsning. För att förverkliga våra idéer och utvecklas vidare söker vi nu en kökschef med gedigen erfarenhet. Du hyser en kärlek till god mat och har känsla för det lilla extra vad gäller såväl smaksättning som upplägg, och alltid med gästens helhetsupplevelse i fokus. Vi söker dig med nya idéer och entusiasm som tillsammans med våra medarbetare har förmåga att utveckla vår fina verksamhet framåt. 

Arbetsuppgifter 
· Som kökschef ansvarar du för vår hotell- och konferensrestaurang där både frukost, lunch och middag serveras. 
· Du har också hand om skolmatsalen där vi serverar ca 70–100 luncher per dag, samt frukost och fika till våra studerande. 
· Du har personalansvar för medarbetare i kök och servis och ansvarar för den dagliga driften. 
· Du har också hand om logistik, bemanning, ekonomi och kvalitet. 
· Arbetsuppgifterna inkluderar även matlagning, menyplanering, inköp, egenkontroller, kostnadskalkyler och kvalitetskontroll. 
· Arbetsledning och organisation av kök- och restaurangverksamheten, inklusive schemaplanering, personalfrågor och rekrytering ingår också. 

Personliga egenskaper 
Vi söker dig med ett stort matintresse som vill vara med och utveckla nya koncept och menyer. Som person är du ansvarstagande, engagerad och positiv. Du är välorganiserad och har en förmåga att leda flera processer parallellt, utan att för den skull minska på kvalitet eller ditt goda humör. Du är prestigelös och har inga problem att hoppa in där det behövs. Du har förmågan att motivera, delegera och är en coachande ledare som får medarbetarna att dra åt samma håll. Du ser det som självklart att vara närvarande med varierade tider och dagar samt har ett helhetsperspektiv i allt du gör. 

Kvalifikationer 
· Kockutbildning 
· Minst tre års erfarenhet från kök och restaurang. 
· Ett plus är erfarenhet från både storhushåll samt konferens och restaurang. 
· Utbildning i HACCP 
· Du har tidigare haft en ledande befattning inom kök 
· Adekvat kunskap i köksekonomi 
· Datorvana 
· Ledarskapsutbildning är meriterande 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 
Din närmsta chef kommer att vara Hotell- & Konferenschefen. Arbetstiden är främst förlagd till dagtid vardagar, men både helg- och kvällsarbetstid kan förekomma. 

Omfattning: Tillsvidareanställning 100%. Provanställning 6 månader. 

Tillträde: Snarast. 

Ansökan: Du är välkommen med din ansökan med CV och personligt brev snarast, dock senast 1 november 2021. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka din ansökan till: jobb@sundsgarden.se 

Märk ansökan: Kökschef 

Vi tar enbart emot ansökningar via mail. 

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta: Annika Holmberg, Hotell- & Konferenschef 076-540 38 16 eller annika.holmberg@sundsgarden.se Anna Cronberg, HR-ansvarig, 072-53 222 11 eller anna.cronberg@sundsgarden.se

Publicerad: 2021-09-22

Skriv ut

Dela sida

Nyheter