Utforskande Akvarell

Utforskande akvarell

Kursdatum: 20-24 juli 

Att fånga ljuset i akvarellens skimrande uttryck har sin lockelse och är i sig en utmaning.

Denna kurs är menad att ge förutsättningar till att nå längre i ditt personliga måleri, hitta nya vägar till inspiration och kanske rent av överraska dig själv. Vi undersöker vårt material, fördjupar oss i akvarellens olika tekniker genom gemensamma övningar, enskilda laborationer och eget skapande. Allt i ackompanjemang av det vidunderliga ljuset som reflekteras av Sundets spegel och de omgivande vyerna.

Kursen omfattar korta föredrag och samtal om material, tekniker, färglära, komposition och bildbyggande. Handledning ges individuellt och i gemensamma genomgångar. Deltagarna tar själva med sig allt material. Utrustningslista och lite goda råd över vad som behövs utöver ditt personliga målarmaterial bifogas meddelande om antagning till kursen. Kursen vänder sig främst till dig som har viss vana av akvarellmåleri.

Kursledare:Jenny Gärtner, konstnär med naturen som inspirationskälla och erkänd för sin akvarellteknik och färgbehandling. Jenny är en uppskattad pedagog med många års erfarenhet som kursledare i måleri.

Kostnad: 4850 kr för kost och logi. (3850 kr exkl logi)


Skriv ut

Dela sida

Alla våra sommarkurser