Producent

Producent

Producent till Sundsgårdens folkhögskolas teaterlinjer.

Sundsgården är en av Sveriges största folkhögskolor, med en omfattande vuxenutbildning med 17 linjer inom allmän kurs, särskild kurs, yrkesutbildningar, samt kortkurser och uppdragsutbildningar. Vi arbetar aktivt med vårt ansvar för en hållbar värld såväl ekonomiskt som socialt och miljömässigt. Varje medarbetare delar Sundsgårdens värdegrund om alla människors lika värde och jobbar i enlighet med våra ledstjärnor: inkludera, visa tillit, utmana och respektera. Sundsgårdens folkhögskola är en mötesplats för unga vuxna. Här kan deltagarna växa, utmanas och inspireras för framtida studier, för arbete, för sin passion och för ett ökat samhällsengagemang. För oss är det viktigt att våra deltagare lär känna sig själva och utvecklas i mötet med andra.

Vi söker nu en producent till vår teaterverksamhet som kan vikariera under ett läsår. Som producent ansvarar du för att sälja och turnélägga våra föreställningar och workshops. Det ingår bland annat att formge trycksaker och annat kommunikationsmaterial samt att lägga upp och uppdatera våra sociala medier. Du ansvarar för kontakten med bidragsgivare, vilket innebär att skriva ansökningar och att redovisa dessa. I arbetsuppgifterna ingår även publikarbete, pressarbete, kontraktsskrivning med arrangörer, handledning i de studerandes säljarbete. Vidare att utvärdera våra produktioner samt att dokumentera dessa med foto och film. Du jobbar i nära samarbete med våra ämneslärare och vår kommunikatör.

Vi söker dig som har utbildning och/eller erfarenhet av att arbeta med projektledning, budgetarbete och administration. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och har goda datorkunskaper. Kunskap och god förståelse för vad Community-teater innebär samt dess roll i samhället. Kunskaper i InDesign, Photoshop och Premiere Pro är mycket meriterande. B-körkort är önskvärt men inget krav. Utöver din yrkeskunskap kräver tjänsten att du är inkännande och serviceminded, både mot kolleger och de studerande, att du ser möjligheter och lösningar samt att du är strukturerad, flexibel och prestigelös. Vi strävar efter mångfald vad gäller kön, funktionsvariation, ålder och kulturell bakgrund. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper som kreativitet, samarbetsförmåga och vilja att utveckla verksamheten. Vi vill att varje medarbetare ska känna stolthet och glädje över sin arbetsplats. Vi uppmuntrar till egna initiativ och erbjuder kompetensutveckling efter behov. Vi vill att du som arbetar här ska känna att du kan påverka din situation och att du är beredd att bidra till hela arbetsplatsens utveckling. Sundsgårdens personal värnar alltid ett professionellt bemötande.


Ansökan
Skicka din ansökan med CV och personligt brev till jobb@sundsgarden.se Sista ansökningsdag är 27 maj.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
Anställningsform
Vikariat med en omfattning om 75%, under läsåret 2021/22.
Arbete under kvällar och helger förekommer.
Tillträde
9 augusti 2021, eller efter överenskommelse.
För mer information, kontakta:
Anneli Appelskog, rektor, 042-19 38 05 eller anneli.appelskog@sundsgarden.se
Anna Cronberg, studierektor och HR-ansvarig, 042-19 38 59 eller anna.cronberg@sundsgarden.se

Skriv ut

Dela sida

Skriv ut

Dela sida