Örbyvägen 10 · 255 92 Helsingborg
042-19 38 00 · info@sundsgarden.se

kursbild

Sommarkurser 2018

Sjung i kör

2-6 juli

Körsång är det tredje största folknöjet i vårt land. Är du en del av den halva miljon människor som redan sjunger i kör och vill sjunga ännu mer?

Läs mer ⇒

Film: Projektkurs

9-13 juli

Har du en idé till en film? Eller filmat material som blivit liggande? Kanske väntar du på rätt tillfälle för att fokuserat arbeta vidare med din film?

Läs mer ⇒

Skrivarkurs - kreativt skrivande

9-13 juli

Detta är en skrivarkurs för dig som vill komma vidare i ditt skrivande. Eller till dig som har en längtan att få komma igång att skriva.

Läs mer ⇒

Trädgårdslust

9-13 juli

Kursen vänder sig till dig som vill få grundläggande inblick i odling, växtkunskap och trädgårdsskötsel och samtidigt hitta lusten och glädjen till din trädgård, täppa eller koloni.

Läs mer ⇒

Glaskurs, Tiffany-glas

16-20 juli

Testa det spännande arbete med Tiffany-glas!

Läs mer ⇒

Utmanande Akvarell

16-20 juli

Denna kurs är menad att ge förutsättningar till att nå längre i ditt personliga måleri, hitta nya vägar till inspiration och kanske rent av överraska dig själv.

Läs mer ⇒

Dans och kroppsmedvetenhet

16-20 juli

Arbeta med dansstilarna street/funk, modern/jazz, zumba och latin. Kursen kommer att innehålla koreografi, freestyle, individuella övningar samt gruppövningar.

Läs mer ⇒

Sociala medier

16-20 juli

Den här veckan ägnar vi oss åt Sociala medier. Det spelar ingen roll om du kan mycket eller lite, vi utgår ifrån vad du kan. Sociala medier är som bekant ett begrepp för olika kommunikationskanaler på webbplatser och telefonappar.

Läs mer ⇒

Måleri i det fria

23-27 juli

Detta är en kurs som vill inspirera till att måla ute i det fria.

Läs mer ⇒

Teaterimprovisation från grunden

23-27 juli

Du som är lockad av eller nyfiken på teaterimimprovisation eller erfaren och bara vill improvisera en hel vecka mitt i sommaren. Här är kursen för dig.

Läs mer ⇒

Mindfulness

23-27 juli

En kurs för Dig som vill nå ett ökat välbefinnande, minska stressen i ditt liv och leva mer närvarande.

Läs mer ⇒


Kitesurfing

29 juni-1 juli

EXTRAKURS utanför ordinarie sommarkursprogram

Kitesurfing är inte bara en rolig vattensport det är också den ultimata naturupplevelsen där vinden och vattnet är dragkraften. Ta chansen att lära dig kitesurfa under 3 dagar där praktik varvas med teori. Att börja kitesurfa är inte svårt och alla simkunniga kan lära sig.

Läs mer ⇒