Örbyvägen 10 · 255 92 Helsingborg
042-19 38 00 · info@sundsgarden.se

kursbild

Sommarkurser på Sundsgården 2017

Dans och kroppsmedvetenhet

10-14 juli

Arbeta med och inspireras av dansstilarna street/funk, modern/jazz, zumba och latin. Kursen kommer att innehålla koreografi, freestyle, individuella övningar samt gruppövningar.

Läs mer

 

Film: Fortsättningskurs

10-14 juli

"Okej, jag har gjort några filmer och jag vet hur ett videoredigeringsprogram fungerar. Nu vill jag till nästa nivå..." Detta är en vecka där du ges möjlighet att fortsätta utvecklas!

Läs mer

 

Skrivarkurs - kreativt skrivande

10-14 juli

Detta är en skrivarkurs för dig som vill komma vidare i ditt skrivande. Eller till dig som har en längtan att få komma igång!

Läs mer

 

Film: Projektkurs

17-21 juli

Har du en idé till en film? Eller filmat material som blivit liggande? Kanske väntar du på rätt tillfälle för att fokuserat arbeta vidare med din film? Välkommen!

Läs mer

 

Akvarell: Utmanande

17-21 juli

Att fånga ljuset i akvarellens skimrande uttryck har sin lockelse och är i sig en utmaning. Denna kurs är menad att ge förutsättningar till att nå längre i ditt personliga måleri.

Läs mer

 

Trädgårdslust

17-21 juli

Kursen vänder sig till dig som vill få grundläggande inblick i odling, växtkunskap och trädgårdsskötsel och samtidigt hitta lusten och glädjen till din trädgård, täppa eller koloni.

Läs mer

 

Mindfulness

24-28 juli

En kurs för dig som vill nå ett ökat välbefinnande, minska stressen i ditt liv och leva mer närvarande. Genom olika metoder kan vi hitta egna vägar att uppnå emotionell balans, lugn och livsglädje.

Läs mer

 

Måleri i det fria

24-28 juli

Detta är en kurs som vill inspirera till att måla ute i det fria. Kursen omfattar korta föredrag och samtal om material, tekniker, färglära, komposition och bildbyggande.

Läs mer

 

Stå-upp-kurs

24-28 juli

Nyfiken på standup? Eller är du rolig? Vill du bli roligare? Eller vill du utmana dig själv? Vill du uppleva en kreativ och spännande vecka med mycket skratt? Välkommen att kasta dig ut i det okända!

Läs mer

 

Sjung i kör

31 juli - 4 aug

Körsång är det tredje största folknöjet i vårt land. Är du en del av den halva miljon människor som redan sjunger i kör och vill sjunga ännu mer? Ta chansen!

Läs mer

 

Teaterimprovisation - långform

31 juli - 4 aug

En vecka i den sköna konsten att improvisera längre berättelser! Vi bygger plattformar och utforskar den dramatiska kurvan i en improviserad berättelse. Nya upptäckter och mycket skratt utlovas!

Läs mer

 

 


Kurspriser och boende 2017

Du bor i enkelrum med egen dusch och toalett. Undervisningen är avgiftsfri. Du betalar endast för kost och logi. Om du inte önskar bo på skolan avgår 250 kr/natt. Extra natt kostar 250 kr.

5-dagarskurs: 4 450 kr inkl. kost och logi

 

Anmälan

Vi har begränsat antal platser per kurs och löpande intag gäller. Länk till anmälningsblankett hittar du på www.sundsgarden.se, under fliken Sommarkurser. Anmälan är bindande. Vid avbeställning senare än 14 dagar före kursstart debiteras 1 000 kr. Avbokning måste alltid ske skriftligt.

 

Antagning

Kurserna anordnas under förutsättning att tillräckligt antal deltagare anmält sig. Skolan förbehåller sig rätten att ställa in kurser vid för få anmälningar.

 

Bekräftelse och kursavgift

Du kommer att i god tid få din anmälan bekräftad samt info gällande kursavgiften.

 

Transporter

På Sundsgårdens hemsida kan du läsa om hur man tar sig till skolan. Det går bussar varje kvart från centrala Helsingborg.

 

Kursstart och kursslut

Alla kurser startar med fika klockan 9.30 i vår lounge. Alla kurser slutar klockan 15.00 sista dagen.

 

Kvällar och fritid

Du har närhet till Helsingborg med ett stort kulturellt utbud. Du har närhet till Danmark med unika upplevelser. Ibland anordnas evenemang kvällstid på skolan.

 

Övrigt

Vi behöver ditt personnummer, din adress, mejladress, telefon/mobilnummer, ev. allergier och särskilda önskemål om kosten. Ange också om du ej önskar logi. För vissa kurser tillkommer specificerad materialkostnad och resekostnad. Ha gärna med egen dator (på vissa kurser är detta ett krav!) – vi bjuder på wi-fi.