Örbyvägen 10 · 255 92 Helsingborg
042-19 38 00 · info@sundsgarden.se

kursbild


Stort tack till alla som deltog på årets sommarkurser. Nedan kan du se vilka kurser som erbjöds 2019. Vi återkommer med både gamla och nya kurser 2020.


Sundsgårdens sommarkurser 2019

Dans, rytmik och rörelse

24-28 juni

Vi kommer att arbeta med flera olika dansstilar och prova på dansstilar från flera delar av världen, som t ex street, funk, jazz, latin, salsa och reggaton.

 

 

Praktisk sångteknik och interpretation

24-28 juni

Vill du jobba med din sång? Få verktyg som fungerar för ditt sammanhang som solist eller körsångare? Kanske utveckla det som redan är bra hos dig och ta det ett steg vidare?

 

 

Uttryckande konst

24-28 juni

Längtar du efter att uttrycka dig och få kontakt med ditt kreativa flöde. Det här är en kurs som tar sin utgångspunkt i det kreativa skapandet!

 

 

Biodling för nybörjare

8-12 juli

Den här kursen vänder sig till dig som vill få grundkunskaper i att vara biodlare!

 

 

Skrivarkurs - Kreativt skrivande

8-12 juli

Detta är en skrivarkurs för dig som vill komma vidare i ditt skrivande. Eller till dig som har en längtan att få komma igång!

 

 

Sociala medier - Grundkurs

8-12 juli

Den här veckan ägnar vi oss åt Sociala medier: Facebook, Twitter, Instagram och bloggande. Vi kommer att utgå ifrån vad du kan och vad du är intresserad av.

 

 

Mosaik-kurs

15-19 juli

Mosaik är en gammal teknik som har använts i flera tusen år för att utsmycka väggar och golv. Tekniken är enkel och man får fina resultat redan från början!

 

 

Munspel - Nybörjarkurs

15-19 juli

Trots att ett munspel är så litet att det ryms i din ficka går det att få ut riktigt mycket musik ur det. Ackord och enkla melodier redan under första lektionen!

 

 

Utforskande Akvarell

15-19 juli

Att fånga ljuset i akvarellens skimrande uttryck har sin lockelse och är i sig en utmaning. Denna kurs är menad att ge förutsättningar till att nå längre i ditt personliga måleri.

 

 

Mindfulness

22 - 26 juli

En kurs för dig som vill nå ett ökat välbefinnande, minska stressen i ditt liv och leva mer närvarande. Genom olika metoder kan vi hitta egna vägar att uppnå emotionell balans, lugn och livsglädje.

 

 

Måleri i det fria

22 - 26 juli

Detta är en kurs som vill inspirera till att måla ute i det fria. Kursen omfattar korta föredrag och samtal om material, tekniker, färglära, komposition och bildbyggande.

 

 

 

Teaterimprovisation för rädda och modiga

5 - 9 augusti

Du som är lockad av eller nyfiken på teaterimprovisation, eller erfaren och bara vill improvisera en hel vecka mitt i sommaren. Här är kursen för dig!

 

 

 

Helgkurs: Film- och videoredigering – projekt

13 - 15 september

Har du en idé till en film? Eller filmat material som blivit liggande? Kanske väntar du på rätt tillfälle för att fokuserat arbeta vidare med din film? Välkommen!

 

 

 


 

Dela/skriv ut