Örbyvägen 10 · 255 92 Helsingborg
042-19 38 00 · info@sundsgarden.se

kursbild

Sundsgårdens sommarkurser 2019

Dans, rytmik och rörelse

24-28 juni

Vi kommer att arbeta med flera olika dansstilar och prova på dansstilar från flera delar av världen, som t ex street, funk, jazz, latin, salsa och reggaton.

Läs mer

 

Praktisk sångteknik och interpretation

24-28 juni

Vill du jobba med din sång? Få verktyg som fungerar för ditt sammanhang som solist eller körsångare? Kanske utveckla det som redan är bra hos dig och ta det ett steg vidare?

Läs mer

 

Uttryckande konst

24-28 juni

Längtar du efter att uttrycka dig och få kontakt med ditt kreativa flöde. Det här är en kurs som tar sin utgångspunkt i det kreativa skapandet!

Läs mer

 

Biodling för nybörjare

8-12 juli

Den här kursen vänder sig till dig som vill få grundkunskaper i att vara biodlare!

Läs mer

 

Skrivarkurs - Kreativt skrivande

Obs - fullbokad!

8-12 juli

Detta är en skrivarkurs för dig som vill komma vidare i ditt skrivande. Eller till dig som har en längtan att få komma igång!

Läs mer

 

Sociala medier - Grundkurs

8-12 juli

Den här veckan ägnar vi oss åt Sociala medier: Facebook, Twitter, Instagram och bloggande. Vi kommer att utgå ifrån vad du kan och vad du är intresserad av.

Läs mer

 

Mosaik-kurs

15-19 juli

Mosaik är en gammal teknik som har använts i flera tusen år för att utsmycka väggar och golv. Tekniken är enkel och man får fina resultat redan från början!

Läs mer

 

Munspel - Nybörjarkurs

15-19 juli

Trots att ett munspel är så litet att det ryms i din ficka går det att få ut riktigt mycket musik ur det. Ackord och enkla melodier redan under första lektionen!

Läs mer

 

Utforskande Akvarell

Obs - fullbokad!

15-19 juli

Att fånga ljuset i akvarellens skimrande uttryck har sin lockelse och är i sig en utmaning. Denna kurs är menad att ge förutsättningar till att nå längre i ditt personliga måleri.

Läs mer

 

Mindfulness

22 - 26 juli

En kurs för dig som vill nå ett ökat välbefinnande, minska stressen i ditt liv och leva mer närvarande. Genom olika metoder kan vi hitta egna vägar att uppnå emotionell balans, lugn och livsglädje.

Läs mer

 

Måleri i det fria

22 - 26 juli

Detta är en kurs som vill inspirera till att måla ute i det fria. Kursen omfattar korta föredrag och samtal om material, tekniker, färglära, komposition och bildbyggande.

Läs mer

 

 

Teaterimprovisation för rädda och modiga

5 - 9 augusti

Du som är lockad av eller nyfiken på teaterimprovisation, eller erfaren och bara vill improvisera en hel vecka mitt i sommaren. Här är kursen för dig!

Läs mer

 

 

Helgkurs: Film- och videoredigering – projekt

13 - 15 september

Har du en idé till en film? Eller filmat material som blivit liggande? Kanske väntar du på rätt tillfälle för att fokuserat arbeta vidare med din film? Välkommen!

Läs mer

 

 


 

Dela/skriv ut