Örbyvägen 10 · 255 92 Helsingborg
042-19 38 00 · info@sundsgarden.se

kursbild

Teamledare städ

Sundsgården är en plats med flera olika verksamheter. Här finns en folkhögskola med ca 300 kursdeltagare, varav en del även bor på skolan. Här finns även en hotell & konferensverksamhet, som bedrivs i egna lokaler och har egen restaurang. På Sundsgården är vi kända för vår fina miljö, rena lokaler och hotellrum. För att kunna erbjuda detta till såväl studerande, konferensgäster, hotellgäster och personal har vi ett eget väl fungerande städteam.

Vi behöver nu förstärkning inom denna arbetsgrupp och söker därför dig som är intresserad av att ta ett arbetsledande ansvar samtidigt som du ingår i städteamet. Detta innebär att du förutom att delta i den dagliga städningen även har hand om planering av arbetet, schemaläggning, det systematiska arbetsmiljöarbetet samt med flera förekommande uppgifter.

 

Som person är du både självständig och har god laganda, du är genuint intresserad av servicerelaterade arbetsuppgifter, har ett glatt humör och ett vänligt och trevligt bemötande. Du är även stresstålig och flexibel. Utbildning inom hotellstädning samt erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Erfarenhet av städarbete, helst både på hotell, skola och kontor, samt datorvana är nödvändigt. Vi arbetar i hotell- och restaurangsystemet Spectra, och vårt kommunikationsspråk är svenska vilket du behöver behärska i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%, som inleds med 6 månaders provanställning. Arbetstiderna är varierande och du arbetar både dagtid, kvällstid och helger enl. fastställt schema.

Lön utbetalas per månad. Vi har kollektivavtal med Kommunal. Facklig representant: Wudase Andemickael, mail: Wudase.Andemickael@sundsgarden.se

 

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag är 22 april 2019. Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till: jobb@sundsgarden.se

Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Dela/skriv ut