Örbyvägen 10 · 255 92 Helsingborg
042-19 38 00 · info@sundsgarden.se


till Teater Arken
till Svenska kyrkan
till Dunkers kulturhus

Sundsgårdens jublasar 2018

Tack!

Ett stort tack till alla som bidrog till årets julbasar och insamling:

Musikhjälpen 24 755 kr

Föreningen Maskrosbarn 22 500 kr

Frälsningsarmen 22 500 kr


Lördag 8 dec mellan kl 13-16 är det dags för Sundsgårdens traditionella julbasar. Upplev vandringsteater, konsert, auktion, kakförsäljning, loppis m.m. och gör samtidigt en god gärning!

 

PROGRAM

kl. 13.00 - 16.00 Basar, lotterier, kaffeservering

kl. 13.00 - 15.00 Spökrunda

kl. 14.00 - 15.00 Auktion i Teater Arken

kl. 15.30 - 16.30 Konsert i sal Öresund med Musiklinjen

 

INSAMLINGSMÅL:

FRÄLSNINGSARMÉNS PROJEKT MOT PROSTITUTION OCH MÄNNISKOHANDEL

Människohandel finns här i Sverige även om vi inte ser den. I Helsingborg har prostitution och människohandel trängt in i hotellens lobbyer. Frälsningsarmén arbetar med målet att ge de utsatta en tro på livet och hopp om framtiden. De behöver ditt stöd, engagemang och civilkurage!

 

MASKROSBARN

I Sverige har ca 500 000 barn och ungdomar minst en förälder som mår psykiskt dåligt eller har ett missbruk. Många av de här barnen utsätts även för våld i hemmet. Organisationen Maskrosbarn arbetar aktiv för att ge dessa barn förutsättningar att bryta sitt sociala arv och forma sin egen framtid.

 

SKÅNES FOLKHÖGSKOLOR FÖR MUSIKHJÄLPEN

Föreningen Skånes folkhögskolor i samverkan består av 17 folkhögskolor runt om i Skåne. Tillsammans samlar vi in pengar till Musikhjälpen som i år har temat: "Alla har rätt att funka olika"

Människor med funktionsnedsättning är en av världens mest diskriminerade grupper. Många fastnar i fattigdom, stängs ute och osynliggörs på grund av hinder och stigman. Med funktionsnedsättning är risken stor att drabbas hårdare av nöd och katastrof - och få hjälp sist.

Det finns ungefär en miljard människor med funktionsnedsättning i världen. Omkring 4 av 5 bor i låg- och medelinkomstländer där fattigdom, undernäring, vitaminbrist, sjukdom och skador är vanliga orsaker. Många lever också fattigt som en konsekvens av funktionsnedsättning och saknar möjlighet att försörja sig. Med sämre tillgång till vård, stöd och utbildning är det svårt att skapa sig en framtid. – Situationen är helt oacceptabel, säger Radiohjälpens generalsekreterare Kristina Henschen. Det är vår skyldighet att bidra till en förändring. Människor måste få synas, höras och respekteras – för alla har rätt att funka olika!

teater arken Facebook