Örbyvägen 10 · 255 92 Helsingborg
042-19 38 00 · info@sundsgarden.se

Teaterpedagog_helsingborg_ledigt_jobb

Sundsgårdens folkhögskola söker ekonom med redovisningserfarenhet

Du kommer att delta i arbetet med Sundsgårdens ekonomi, från löpande bokföring med kund- och leverantörskontran, med in- och utbetalningar, moms och skatter, till att sammanställa hel- och delårsbokslut. Du arbetar med rapportering och ansökan av medel för folkhögskolans verksamhet och har kontakter med bland andra SCB ocg Folkbildningsrådet.

Du kommer att arbeta självständigt, i tjänsten ingår inget personalansvar. Din närmsta chef är Sundsgårdens Administrativa chef som ingår i ledningsgruppen.

Du har högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande kompetens som du byggt upp genom flera års arbete som redovisningsekonom eller kanske som biträdande revisor. Vi förutsätter att du hanterar Ofiicepaketet med lätthet och har erfarnhet av olika ekonomi- och redovisningssystem. Har du erfarenhet från folkhögskola är det meriterande, men inget krav.

Utöver din yrkeskunskap kräver tjänsten att du brinner för att leverera och gör det både snabbt och rätt. Du kommer att vara en viktig del i Sundsgårdens fortsatta positiva utveckling.

 

Ansökan

Sista ansökningsdag är 23 juli 2018. Skicka in din anökan med CV och personligt brev till: jobb@sundsgarden.se

Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.

 

För mer information kontakta

Frank Holmström, administrativ chef, 042-19 38 44 eller frank.holmstrom@sundsgarden.se

Anneli Appelskog, rektor, 042-19 38 05 eller anneli.appelskog@sundsgarden.se