Örbyvägen 10 · 255 92 Helsingborg
042-19 38 00 · info@sundsgarden.se

kursbild

Sundsgården söker studierektor och HR-ansvarig

Vår nuvarande studierektor har valt att gå vidare, och vi kan därför erbjuda en attraktiv tjänst på Sundsgården, som är en av Sveriges största folkhögskolor.

Ansvarsområden/Arbetsuppgifter

I tjänsten ingår ansvar för skoladministration, tjänstefördelning, schemaläggning och vikariebesättning. Ansvaret för folkhögskolans långa och korta kurser delas med rektor. Tjänsten kombineras med ett övergripande arbetsrättsligt HR- ansvar inom hela organisationen, såsom utveckling av HR- processer och strategier för rekrytering, personalvård, fortbildning mm. Ytterligare att fungera som ett stöd vid rekryteringsprocesser, och att ha samordningsansvar inom arbetsmiljöfrågor. Tjänsten kräver ett intresse för och kompetens inom administrativt arbete.

Befogenheter/ansvar

Personalansvar för delar av den pedagogiska personalen, delas med rektor. Studierektor/HR- ansvarig ingår i skolans ledningsgrupp.

Arbetslivserfarenhet

Krav: tidigare erfarenhet som studierektor eller biträdande rektor på folkhögskola eller meriter som bedöms likvärdiga. Vidare erfarenhet av administrativt arbete på ledningsnivå, samt erfarenhet av personalansvar. Meriterande är folkhögskolelärarutbildning och/eller erfarenhet av undervisning på folkhögskola, lärarutbildning på gymnasienivå eller motsvarande.

Lämplig utbildning

Rektorsutbildning eller motsvarande, utbildning inom HR, arbetsmiljö och arbetsrätt.

Personliga egenskaper

Förmåga att arbeta självständigt men även trivas med att arbeta tillsammans med andra. Förmåga att strukturerat kunna driva flera processer parallellt. Noggrann, lösningsorienterad och uthållig samt lyhörd med ett coachande förhållningssätt. God kommunikativ förmåga i tal och skrift. Förmåga att vara tydlig i beslutsfattande. För oss är det viktigt att du delar och omfattar den kristna värdegrund som finns på Sundsgården och tydligt beskrivs på vår hemsida.

Omfattning

Tillsvidaretjänst med en omfattning på 100%

Tillträde

Tillträde i augusti 2018.

Ansökan

Du är välkommen med din ansökan snarast, dock senast 25 maj 2018. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Skicka din ansökan till: jobb@sundsgarden.se Märk ansökan: Studierektor/HR

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta

Anneli Appelskog, Rektor, 042-193805 eller anneli.appelskog@sundsgarden.se

Mer information på www.sundsgarden.se