Örbyvägen 10 · 255 92 Helsingborg
042-19 38 00 · info@sundsgarden.se

kursbild

Teaterimprovisation från grunden

Kursdatum: 23-27 juli 2018

 

Du som är lockad av eller nyfiken på teaterimprovisation, eller erfaren och bara vill improvisera en hel vecka mitt i sommaren. Här är kursen för dig.

Vi kommer att skapa ett tryggt och säkert sammanhang så att du får möjligheter att utmanas och utvecklas från den punkten du befinner dig på.

Genom trygghet och tillit utmanar vi vår kreativitet, vår fantasi, vårt samspel och njuter av lätta, roliga och utvecklande övningar. Övningar som ger kunskap i teaterimprovisation och stärker ditt självförtroende och minskar dina eventuella prestationskrav. Du vågar mer. Vi gör det enkelt tillsammans.

Vi fortsätter med att testa övningar, games och spel som de professionella improvisatörerna gör. Vi gör inget uppspel, vi arbetar inom gruppen.

Teaterimprovisation är ett sätt att prova på livet. Att testa och utmana sig själv och andra i ett tryggt sammanhang som gör dig starkare att möta livet. Ta med ditt goda humör, din energi, ditt mod och din glädje så bejakar vi varandra i en vecka fylld av skratt och ny kunskap. Välkommen!

 

Kursledare: Magnus Florin - Improvisatör, pedagog, kommunikolog, föreläsare och workshopsledare

Kostnad: 4450 kr för kost och logi. (3550 kr exkl logi)

 

Anmäl dig här!

Till alla våra sommarkurser