Örbyvägen 10 · 255 92 Helsingborg
042-19 38 00 · info@sundsgarden.se

kursbild

Stå-upp-kurs

Kursdatum: 24-28 juli 2017

 

Nyfiken på stand up? Eller är du rolig? Vill du bli roligare? Eller vill du utmana dig själv? Vill du uppleva en kreativ och spännande vecka med mycket skratt? Välkommen att kasta dig ut i det okända!

För många är det utmaning bara att prata framför en grupp. I standup skall du dessutom få dem att skratta! Kursen ger dig chansen att prova på standupcomedy under en vecka fylld av roligt och praktiskt arbete, enskilt och i grupp. 
Vi skapar en kreativ och generös miljö där det är tillåtet att prova på, misslyckas, förbättra och utveckla. Och skratta.


Med gruppen och kursledaren som trygghet och stöd får du ge dig ut i det spännande och okända landskap som mötet med en publik innebär, och uppleva kicken i att publiken verkligen skrattar åt dina skämt. Vi utforskar din personliga humor, skriver skämt tillsammans och skrattar och stöttar varandra. Målet är att på torsdagen uppträda inför en publik med cirka tre roliga minuter som du producerat själv. Efter kursen har du en bra grund om du vill uppträda på nybörjar- och rookiescener runt om i landet.Några citat från kursdeltagare:


”Jag åker härifrån med stärkt självförtroende och med en massa härliga upplevelser i bagaget”
 


”Peppande och konstruktivt”


”Så mycket skratt”


 

Kursledare: Martin Svensson, professionell komiker från Helsingborg. Martin har hållit på med standup i över 20 år och gjort över 2200 föreställningar. Martin uppträder över hela landet på företagsarrangemang och scener som Norra Brunn i Stockholm och The Tivoli i Helsingborg. Det är femte året som Martin håller kurs i stand up på Sundsgården.

www.martinshumor.se

www.facebook.com/martinshumor

Kostnad: 4450 kr för kost och logi. (3550 kr exkl logi)

 

Anmäl dig här!

Till alla våra sommarkurser