Örbyvägen 10 · 255 92 Helsingborg
042-19 38 00 · info@sundsgarden.se

kursbild

Sjung i kör

Kursdatum: 2-6 juli 2018

 

Körsång är det tredje största folknöjet i vårt land. Är du en del av den halva miljon människor som redan sjunger i kör och vill sjunga ännu mer? Eller är du en av de som länge längtat efter att få testa men ännu inte tagit steget? Eller kanske är du osäker på om det är något för dig men ändå behöver testa?

Nu har du chansen att under fem dagar träffa andra környfikna människor och sjunga tillsammans. På denna kurs kommer vi framförallt sjunga mycket tillsammans. Vi kommer arbeta med grundläggande sångteknik och kommer testa på att sjunga låtar inom flera olika genrer, som visa, klassiskt och gospel. Vi kommer även testa på andra saker som kan hjälpa oss i körsjungandet, som rytmik, gehörs- och musiklära och uttryck. Vi människor mår bra av att sjunga, och kanske speciellt av att sjunga tillsammans, och vårt största mål är att skapa trygghet och lust till musiken. Ta chansen!

 

Kursledare: Emma Persson. Körledarstudent vid Musikhögskolan i Malmö med inriktning både mot klassisk musik och gospel. Just nu verksam med kören Torn Gospel.

Kostnad: 4450 kr för kost och logi. (3550 kr exkl logi)

 

Anmäl dig här!

Till alla våra sommarkurser