Örbyvägen 10 · 255 92 Helsingborg
042-19 38 00 · info@sundsgarden.se

kursbild

Film- och videoredigering: projekt

Kursdatum: 13-15 september 2019 (helgkurs)

 

Har du en idé till en film? Eller filmat material som blivit liggande? Kanske väntar du på rätt tillfälle att fokuserat arbeta vidare med din film? Här kommer det tillfället! Välkommen till en helg där du under professionell handledning fokuserat arbetar med ditt filmprojekt.

Vi inleder på fredagskvällen med en kort introduktion där du får input på ditt projekt och hjälp att definiera ditt mål med helgen. Under hela lördagen och halva söndagen ges du gott om tid att arbeta med ditt projekt. Kursledaren finns med som ständigt bollplank och teknisk support. Helgen avslutas under söndag eftermiddag med att du visar upp ditt resultat för övriga kursdeltagare.

Under helgen erbjuds valfria workshops. Rubrikerna för dessa tas fram tillsammans med kursdeltagarna. Möjliga teman:

  • Färgkorrigering
  • Att ge sin film en stil.
  • Dramaturgi: Att berätta en historia.

Observera att du som deltagare utöver ditt påbörjade filmprojekt till kursen även tar med egen dator med videoredigeringsprogram.

Kursledare:
 David Wramneby är ”filmmakare” på bred front, men arbetar primärt som regissör och manusförfattare. Han har bl.a. regisserat TV-serien ”Petra och patienterna” för SVT Barnkanalen samt den prisbelönta kortfilmen ”Sandra”, visad på bl.a. filmfestivalen i Cannes. David har även tidigare varit kursledare för flera uppskattade filmkurser.

Kostnad: 2450 kr för kost och logi. (1950 kr exkl logi)

 

Anmäl dig här!

Till alla våra sommarkurser

 

Dela/skriv ut