Örbyvägen 10 · 255 92 Helsingborg
042-19 38 00 · info@sundsgarden.se

kursbild

Kitesurfing

Kursdatum: 29 juni -1 juli

 

Förutom alla ordinarie kurser kan vi även erbjuda denna weekendkurs som är fristående från folkhögskolan.

Kitesurfing är inte bara en rolig vattensport det är också den ultimata naturupplevelsen där vinden och vattnet är dragkraften. Ta chansen att lära dig kitesurfa under 3 dagar där praktik varvas med teori. Att börja kitesurfa är inte svårt och alla simkunniga kan lära sig.

Utbildningen kommer bjuda på skratt, spänning och den karakteristiska gemenskapen som finns runt kitesurfing. Vi tillbringar viss tid på land där vi går igenom hur en kite och dess utrustning fungerar, säkerhet samt hur väder och vind påverkar. Så mycket tid som möjligt kommer vara på och i vattnet där vi lär dig hantera en kite i luften, hantera kraften samt starta och åka på en bräda.

All utrustning ingår.

 

Kurstid: Start 29 juni kl 09.30, avslutning 1 juli kl 13.00

Kursledare: Felicia Eckersten. Felicia har flera års erfarenhet som IKO certifierad kitelärare och är en mycket duktig kitesurfare och pedagogisk instruktör som kommer göra kitesurf till din nya passion.

Kostnad: 5 990:- inkl. moms. I detta pris ingår utbildning enl. ovan, 2 övernattningar i enkelrum inkl. frukost, lunch lördag och söndag samt middag fredag och lördag.

 

 

Anmäl dig här!

Till alla våra sommarkurser