Örbyvägen 10 · 255 92 Helsingborg
042-19 38 00 · info@sundsgarden.se


till Teater Arken
till Svenska kyrkan
till Dunkers kulturhus

Julbasar 2016

Modified 2017-01-15 21:55:04 history  

Stort tack till alla besökare, deltagare, personal och företag som bidrog till att vår Julbasar 2016 blev så lyckat. Tillsammans samlade vi in ca 57 000 kr och Sundsgårdens kamratförbund skjuter till lite så att varje insamlingsmål får 20 000 kr vardera!!

 

INSAMLINGSMÅL:

FOTBOLLSPROJEKT I SYDAFRIKA I kåkstaden Diepsloot utanför Johannsesburg bor 150 000 människor i stor fattigdom. Tack vare Katarina Stevens som bor i Johannesburg har unga killar kunnat börja spela fotboll och rugby. Hon hjälper till med enkel sportutrustning så att de kan möta lag från andra grupper i samhället och får på så vis kontakter och en chans till utveckling.

 

HEMLÖSAS HUS I HELSINGBORG Det finns idag drygt 800 hemlösa helsingborgare, det är väldigt många människor! Vi vill vara med och stödja Föreningen Frihamnen som driver Hemlösas Hus i Helsingborg i deras arbete. De har visionen att alla skall ha ett rum – ett hem.

 

NY FAMILJ KAMBODJA Organisationen ger stöd åt utsatta barn. Bara i Phnom Penh finns 10 – 20 000 gatubarn och man vet att 3000 barn per år hamnar i trafficking i Kambodja. Många barn med funktionshinder saknar basalt stöd. Vi vill gärna bidra till föreningens arbete med barn inom alla dessa områden, de hjälper barnen att få ett värdigt liv.

Ett stort tack till alla som skänker och bidrar till årets julbasar:

 

Direkten

 

Coffehouse By George

 

Spin Cream

 

Helsingborgs hockey klubb

 

Kol & Cocktail

 

Sillen & Makrillen

 

Helsingborgs kommun

 

Olympia Bowling

 

Easy Drink and food AB

 

Dormy Golf Ängelholm

 

Ocay

 

Nordströms

 

Martin & Servera

 

Pappersgrosissten

 

Algot Andersson

 

Bergåse Färg

 

Denniz Kakel

 

ICA Maxi

 

Kulla Gunnarstorps Gårdsbutik

 

Hoffmans konfektyr

 

Kökscentrum

 

Dela/skriv ut

teater arken Facebook